Aquafitness bij zwembad De Hout in Alkmaar

Aquafitness

Aquafitness

Bij zwembad De Hout in Alkmaar kun je deelnemen aan diverse aquafitnesslessen zoals Aquajoggen, Senior Fit en Zwangerschapszwemmen. Of je nu jong of oud bent, deze aquafitness lessen bieden een leuke en effectieve manier om fit te blijven terwijl je geniet van het water in een persoonlijke en gemoedelijke sfeer.

Minder belasting, meer resultaat

Aquafitness bij zwembad De Hout biedt verschillende lesopties, geschikt voor elk niveau en iedere conditie. Tijdens de lessen in diep of ondiep water werk je aan een sterke conditie en een strakker lichaam, doordat vrijwel alle spiergroepen worden gebruikt. De weerstand van het water zorgt ervoor dat je tot wel 40% meer calorieën verbrandt dan bij sporten op het land. Bovendien verkleint de opwaartse kracht van het water de belasting op je gewrichten, zoals knieën en enkels, wat de kans op blessures vermindert. Ook helpt de masserende werking van het water om spierspanningen los te laten.

Gemoedelijke sfeer

Onze deskundige instructeurs begeleiden je tijdens elke les, met aandacht voor jouw persoonlijke behoeften en doelen. De sfeer in zwembad De Hout is warm en uitnodigend, waardoor je je direct thuis voelt en gemotiveerd blijft om jezelf te verbeteren. En het beste van alles: een proefles is altijd gratis!

Ben je op zoek naar een leuke en effectieve manier om actief te blijven? Kom dan zeker eens langs voor een aquafitnessles bij zwembad De Hout in Alkmaar. Of je nu wilt trainen, ontspannen, of gewoon van het water wilt genieten, er is altijd een les die bij je past. Bekijk de openingstijden op onze website; aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen via zweminfo@alkmaarsport.nl. We helpen je graag verder!

Werk aan je gezondheid en doe mee!