Faciliteiten zwembad De Hout in Alkmaar

Faciliteiten

Faciliteiten

Welkom bij zwembad De Hout in Alkmaar! Bij ons vind je uitstekende faciliteiten voor zwemliefhebbers van alle leeftijden en niveaus. Of je nu komt om te ontspannen, te sporten, of zwemlessen te volgen, zwembad De Hout biedt voor elk wat wils. Bezoek ons en geniet van een plezierige tijd in ons gezellige zwembad.

25-meterbad en kinderbadje

Zwembad De Hout beschikt over een 25-meterbad en een klein kinderbadje. Het 25-meterbad is 30 graden en perfect voor iedereen die graag baantjes trekt. Het bad biedt een afwisselende en uitdagende zwemervaring en wordt ook gebruikt voor zwemlessen en diverse aquafitnesslessen zoals Aquajoggen, Senior Fit en Zwangerschapszwemmen. Het kinderbadje is ideaal voor jonge kinderen om veilig te spelen en vertrouwd te raken met water.

Comfortabele kleedruimtes voor iedereen

Om het bezoek zo aangenaam mogelijk te maken, bieden we ruime en goed toegankelijke kleedkamers, ook voor bezoekers met een handicap of met baby’s. Onze kleedruimtes zijn voorzien van de nodige faciliteiten en we hebben voldoende gratis douches beschikbaar, zodat iedereen comfortabel kan omkleden.

Gemakkelijk bereikbaar en goed parkeren

Zwembad De Hout is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Het eerste uur parkeren is gratis; daarna geldt een betaald parkeertarief. Alle informatie hierover is te vinden bij de betaalautomaat op de parkeerplaats.

Kom langs bij zwembad De Hout en ontdek onze fijne faciliteiten voor een geweldige zwemervaring in Alkmaar!