Aquajoggen

Wil je op een leuke en effectieve manier werken aan je conditie? Ontdek Aquajoggen bij zwembad De Hout! Deze veelzijdige sport is perfect voor iedereen, ongeacht leeftijd, niveau of ervaring.

Aquajoggen combineert de voordelen van hardlopen, zwemmen en fitness, allemaal in het water. Het is een ideale manier om je spieren te versterken, je uithoudingsvermogen te verbeteren en je figuur in vorm te krijgen. Bovendien belast het de gewrichten veel minder, wat het risico op blessures vermindert. Tijdens de les draag je een wetbelt om je middel, zodat je blijft drijven en stabiel kunt blijven bewegen.

Maximale verbranding, minimale impact

Het water zorgt voor natuurlijke weerstand, waardoor je lichaam harder moet werken. Niet alleen je benen, maar ook je buik-, rug- en armspieren worden intensief getraind. Jij bepaalt zelf de intensiteit van de training: hoe sneller je beweegt, hoe groter de weerstand van het water. Aquajoggen verbrandt bovendien tot 40% meer calorieën dan hardlopen op het land! Een half uur in het water joggen staat gelijk aan anderhalf uur hardlopen.

Onze deskundige instructeurs begeleiden je door iedere sessie, ongeacht of je net begint of al ervaring hebt. Met verschillende lestijden is er altijd een geschikt moment om te starten. Kom langs en ervaar zelf de voordelen van Aquajoggen bij zwembad De Hout!

Dagen en tijden

Deze activiteit vindt plaats op onderstaande dagen en tijden. Tijdens schoolvakanties hanteren wij een aangepast schema voor de aquafitnesslessen. Voor meer informatie kun je tijdens schoolvakanties terecht op onze pagina met openingstijden.

DagTijd
Dinsdag07.30 – 08.00 uur
Donderdag07.30 – 08.00 uur
Zaterdag12.30 – 13.00 uur

Kosten Aquajoggen

  • Enkele les: € 8,60
  • Voor € 48,- kan je gedurende 10 weken 8 lessen volgen
  • Aquajoggen valt onder het onbeperkt aquafitness abonnement
Aquajoggen bij zwembad De Hout in Alkmaar

Aanbod aquafitness