Onbeperkt aquafitness

Aquafitness is een geweldige manier om zowel je lichamelijke als mentale gezondheid te verbeteren. Door te bewegen in het water, gecombineerd met weerstand en verschillende trainingsmaterialen, krijg je een intensieve en gevarieerde workout voor je hele lichaam. Dankzij de opwaartse kracht van het water wordt je lichaamsgewicht verminderd, waardoor de impact op je gewrichten aanzienlijk lager is. Dit maakt aquafitness perfect voor mensen met gewrichtsproblemen of voor wie sporten op het droge een uitdaging is. Naast het versterken van je spieren en verbeteren van je conditie, heeft aquafitness ook positieve effecten op je mentale welzijn, zoals het verminderen van stress en spanning. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, er is altijd een les die aansluit bij jouw niveau en persoonlijke doelen.

Geniet van flexibiliteit

Wil je de vrijheid om te sporten wanneer het jou uitkomt en deel te nemen aan verschillende aquafitnesslessen bij zwembad De Hout en zwembad Hoornse Vaart? Dan is het onbeperkte aquafitness abonnement iets voor jou! Met dit abonnement krijg je toegang tot alle aquafitness lessen (exclusief Aquajump, Aquakickboks en FloatFit) die op het rooster staan bij zwembad De Hout en zwembad Hoornse Vaart. Voor de lessen AquajumpAquakickboks en FloatFit hebben wij een speciaal abonnement.

Super veel voordelen

Met het onbeperkte abonnement hoef je je niet vooraf in te schrijven voor de lessen, en kun je direct aan de slag wanneer je maar wilt. Voor één vast bedrag per vier weken kun je deelnemen aan zoveel lessen als je wilt, zonder per keer te hoeven betalen, wat je bovendien geld bespaart.

Kortom, het onbeperkte aquafitness abonnement biedt je een flexibele en effectieve manier om aan je gezondheid te werken. Versterk je conditie, kracht, flexibiliteit en coördinatie en kom langs voor een proefles om zelf te ervaren hoe leuk en uitdagend aquafitness kan zijn!

Kosten onbeperkt aquafitness

  • Voor € 64,45 per vier weken kan je onbeperkt deelnemen aan alle aquafitnesslessen. Daarnaast kan je recreatief zwemmen op de tijdstippen dat het zwembad geopend is.
  • Een proefles is gratis!
Tabaqua en onbeperkt aquafitness in zwembad Hoornse Vaart

Aanbod aquafitness