Banenzwemmen

Banenzwemmen is een uitstekende manier om je conditie te verbeteren en je zwemtechniek te verfijnen, en dat kan allemaal bij zwembad De Hout in Alkmaar. Ons 25-meterbad is op specifieke tijden gereserveerd voor banenzwemmen, zodat je in alle rust kunt zwemmen zonder vast te zitten aan een lidmaatschap bij een zwemvereniging. Of je nu net begint met zwemmen of al een ervaren zwemmer bent, banenzwemmen is voor iedereen toegankelijk.

7 dagen per week baantjes trekken

Bij zwembad De Hout kun je zeven dagen per week baantjes trekken, ongeacht je leeftijd of niveau. Zwem op je eigen tempo en geniet van de rust en stilte van het zwembad. Het is een uitstekende manier om je uithoudingsvermogen te vergroten en je spieren te trainen, en het biedt tevens een perfecte manier om te ontspannen na een drukke werkdag.

Voor het banenzwemmen heb je alleen een entreeticket voor zwembad De Hout nodig. Ons zwembad is op verschillende tijden en dagen geopend, zodat je op het moment dat het jou uitkomt kunt zwemmen. Kom langs bij zwembad De Hout en werk aan je zwemvaardigheden en conditie!

Sport Voordeel Abonnement

Zwem of schaats je regelmatig? Of zou je graag allebei de sporten willen ontdekken? Denk dan eens aan het Sport Voordeel Abonnement! Met dit jaarabonnement zwem en schaats je een jaar lang tegen gereduceerde (goedkopere) tarieven in zwembad Hoornse Vaart, zwembad De Hout en op ijsbaan De Meent. Daarnaast zijn er voor abonnementhouder van Alkmaar Sport ook regelmatig leuke extra’s.

Kosten banenzwemmen

  • Tickets kinderen 0 t/m 2: € 1,80
  • Tickets kinderen 3 t/m 17 jaar: € 3,70
  • Tickets 18 jaar en ouder: € 4,90
  • Tickets met Sport Voordeel Abonnement: € 1,50
Banenzwemmen en ruime openingstijden bij zwembad De Hout in Alkmaar